Bed & Breakfast Engelenhof

Bed and Breakfast Appartementen

Bel nu om te reserveren 06-41844490 of

stuur een e-mail naar info@engelenhof.comWellness

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze wellness ruimte. Hier vindt u een hoogwaardige tweepersoons infrarood sauna van Canadees Red Cedarhout met keramische Incoloy dieptestralers voor een ultieme ontspanning. Tevens kunt u gebruik maken van onze luxe douchecabine voor een heerlijke douche van gevitaliseerd water met lichttherapie. Het gebruik van handdoeken is inbegrepen.

Bij gebruik van de wellness ruimte door één persoon betaalt u € 12.50 voor één sessie van maximaal anderhalf uur, bij gebruik door twee personen betaalt u € 17.50 voor één sessie van maximaal twee uur.


Smart-TV

Onze appartementen zijn uitgerust met een smart-TV. U hoeft uw favoriete films en series dus niet te missen tijdens uw verblijf! U kunt bijvoorbeeld gewoon met uw eigen Netflix, Amazon Prime of Disney+ account inloggen.


Laadpaal

U kunt uw elektrische auto tegen een vergoeding van €0,55 per KWh bij ons opladen aan onze 11 KW laadpaal met Type 2 stekker. Tarief onder voorbehoud van wijzigingen.


Gastentuinkamer

Naast het comfort van uw appartement, staat ook de gemeenschappelijke gastentuinkamer tot uw beschikking. Hier vindt u ook fiets- en wandelkaarten en informatie over de omgeving.


Tuin

Vanuit de gastentuinkamer stapt u zo de gastentuin in waar u omringd door groen en bloemen plaats kunt nemen in een van de gezellige zitjes.


Fietsen

U kunt bij ons ook fietsen huren. Indien u uw eigen fiets meeneemt, kunt u deze veilig bij ons binnen in een afgesloten aparte ruimte neerzetten. U kunt uw elektrische fiets hier tevens gratis opladen.


Ontbijt

Wij bieden onze Bed & Breakfast gasten een uitgebreid ontbijt aan met diverse biologische producten.


Koffie/thee

In beide appartementen kunt u gratis gebruik maken van een Nespressomachine met capsules in espresso- en lungovariant. Tevens is er een waterkoker en zijn er verschillende thee-soorten aanwezig.


Wasgelegenheid

Tegen betaling van € 6,- per wasbeurt kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger.


Imbarro

Wij verkopen exclusief voor onze gasten mooie, kleurrijke producten van Imbarro. Deze zijn handgemaakt in India volgens een eerlijk en duurzaam proces.

In de houten buffetkast in onze tuinkamer vindt u diverse leuke items van dit merk.

Zie ook www.imbarro.nl


Relax in de tuin


Ontspan in onze Wellness