Faciliteiten

Wellness

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze wellness ruimte. Hier vindt u een hoogwaardige tweepersoons infrarood sauna van Canadees Red Cedarhout met keramische Incoloy dieptestralers voor een ultieme ontspanning. Tevens kunt u gebruik maken van onze stoomcabine voor een heerlijk aromatisch stoombad of een zachte watermassage van gevitaliseerd water met lichttherapie. Natuurlijk kunt u ook heerlijk douchen na het gebruik van de sauna. Ook hier vindt u weer natuurlijke zepen en shampoo. Het gebruik van handdoeken en badjassen is inbegrepen.

Bij gebruik van de wellness ruimte door één persoon betaalt u € 10,- voor twee uur, bij gebruik door twee personen betaalt u € 15,- voor drie uur.


Gastentuinkamer

Naast het comfort van uw appartement, staat ook de gemeenschappelijke  gastentuinkamer tot uw beschikking. Neem plaats bij de haard of aan de lange leestafel, met een boek of tijdschrift. U kunt hier bijvoorbeeld de dag beginnen met het ontbijt, 's middags een kopje koffie of thee drinken, of 's avonds de dag afsluiten met een lekker drankje.


Tuin

Vanuit de gastentuinkamer stapt u zo de gastentuin in waar u omringd door groen en bloemen plaats kunt nemen in een van de gezellige zitjes.


Fietsen

U kunt bij ons nu ook fietsen huren. Indien u uw eigen fiets meeneemt, kunt u deze veilig bij ons binnen in een afgesloten aparte ruimte neerzetten. U kunt uw elektrische fiets hier tevens gratis opladen.


Ontbijt naar keuze

Wij bieden onze Bed & Breakfast gasten standaard een uitgebreid ontbijt aan met diverse biologische producten. Wij gaan echter nog verder. Wij hechten aan gezond en verantwoord eten. Daarom kunt u bij ons zonder meerprijs ook kiezen voor ons "Natural Booster" ontbijt dat bestaat uit een heerlijke groenten-fruit-smoothie en een biologische koek die u als tussendoortje in de ochtend kunt nemen.Wasgelegenheid

Tegen betaling van € 5,- per wasbeurt kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger. 


Imbarro

Wij verkopen exclusief voor onze gasten mooie, kleurrijke producten van Imbarro. Deze zijn handgemaakt in India volgens een eerlijk en duurzaam proces.

In de houten buffetkast in onze tuinkamer vindt u diverse leuke items van dit merk.

Zie ook www.imbarro.nl