Wellness

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze wellness ruimte. Hier vindt u een hoogwaardige tweepersoons infrarood sauna van Canadees Red Cedarhout met keramische Incoloy dieptestralers voor een ultieme ontspanning. Tevens kunt u gebruik maken van onze stoomcabine voor een heerlijk aromatisch stoombad of een zachte watermassage van gevitaliseerd water met lichttherapie. Natuurlijk kunt u ook heerlijk douchen na het gebruik van de sauna. Het gebruik van handdoeken is inbegrepen.

Bij gebruik van de wellness ruimte door één persoon betaalt u € 10,- voor twee uur, bij gebruik door twee personen betaalt u € 15,- voor drie uur.


Smart-TV

Onze appartementen zijn uitgerust met een smart-TV. U hoeft uw favoriete films en series dus niet te missen tijdens uw verblijf! U kunt bijvoorbeeld gewoon met uw eigen Netflix, Amazon Prime of Disney+ account inloggen.


Laadpaal

U kunt uw elektrische auto tegen vergoeding bij ons opladen aan onze 11 KW laadpaal met Type 2 stekker.


Gastentuinkamer

Naast het comfort van uw appartement, staat ook de gemeenschappelijke gastentuinkamer tot uw beschikking. Neem plaats bij de haard of aan de lange leestafel, met een boek of tijdschrift.


Tuin

Vanuit de gastentuinkamer stapt u zo de gastentuin in waar u omringd door groen en bloemen plaats kunt nemen in een van de gezellige zitjes.


Fietsen

U kunt bij ons ook fietsen huren. Indien u uw eigen fiets meeneemt, kunt u deze veilig bij ons binnen in een afgesloten aparte ruimte neerzetten. U kunt uw elektrische fiets hier tevens gratis opladen.


Ontbijt

Wij bieden onze Bed & Breakfast gasten een uitgebreid ontbijt aan met diverse biologische producten.


Koffie/thee

In beide appartementen kunt u gratis gebruik maken van een Nespressomachine met capsules in espresso- en lungovariant. Tevens is er een waterkoker en zijn er verschillende thee-soorten aanwezig.


Wasgelegenheid

Tegen betaling van € 5,- per wasbeurt kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger.


Imbarro

Wij verkopen exclusief voor onze gasten mooie, kleurrijke producten van Imbarro. Deze zijn handgemaakt in India volgens een eerlijk en duurzaam proces.

In de houten buffetkast in onze tuinkamer vindt u diverse leuke items van dit merk.

Zie ook www.imbarro.nl